Tende Van der Hauwaert

Nieuws

Beste klant,

Tijdens de zomermaanden is onze showroom gesloten van 13/7 tem 29/7/24.• Wij werken bij voorkeur op afspraak.
• Je kan ons telefonisch of via mail bereiken.

Aarzel niet ons te contacteren wanneer u vragen heeft.

055/31 39 84 – info@vanderhauwaert.infoTeam Tende Van der Hauwaert

ALS INTERIEUR EN UITSTRALING SAMENSMELTEN MET JE PERSOONLIJKE KLEUREN


Op mijn weg naar zelfontwikkeling kwam ik Veerle Raemdonck tegen. Bij het nemen van verschillende kruispunten raakten we elkaar vaak en ontdekten dat ook onze professionele expertise elkaar kon versterken. Passie en beroepsfierheid, ont-zorgen en dienstbaarheid zijn mijn dagelijkse drijfveer. Een interieur samenstellen op uw maat maar net buiten de comfortzone is mijn sport. Hoe we in samenwerking met Imago-Expert Veerle Raemdonck daar nog een stap verder in gaan lees je verder.


  • blog

ALS INTERIEUR EN UITSTRALING SAMENSMELTEN MET JE PERSOONLIJKE KLEUREN


Op mijn weg naar zelfontwikkeling kwam ik Veerle Raemdonck tegen.  Bij het nemen van verschillende kruispunten raakten we elkaar vaak en ontdekten dat ook onze professionele expertise elkaar kon versterken.  Passie en beroepsfierheid, ont-zorgen en dienstbaarheid zijn mijn dagelijkse drijfveer.  Een interieur samenstellen op uw maat maar net buiten de comfortzone is mijn sport. Hoe we in samenwerking met Imago-Expert Veerle Raemdonck daar nog een stap verder in gaan lees je verder. 

Dit sobere stijlvolle interieur is het prachtige decor van deze elegante smaakvol geklede vrouw.De perzikkleurige velours gordijnen en de zachte wollen mantel geven een sensuele touch aan dit mooie plaatje.Perzik behoort tot de familie van oranje en is de meest speelse nuance. De kleur is opgemaakt uit het energieke oranje en het pure, kwetsbare wit. Interieur en kleding geven een zachtaardige en vriendelijke uitstraling weer. 

Voel je je sterk aangetrokken door deze lichte tint van oranje dan houd je wellicht van plezier maken en op een luchtige manier in het leven staan.Jij zal je waarschijnlijk niet snel op een zijspoor laten zetten en blijft graag in contact met iedereen. 

Jij bent prettig gezelschap want je brengt altijd een bijzonder humoristische noot en hebt altijd dat speelse trekje. Je bent een levensgenieter. 

Perzik geeft jou anderzijds ook de intimiteit en geborgenheid die belangrijk zijn voor je emotionele welzijn. Je hebt een voorzichtig kantje dat je vaak inzet omdat je het vermogen hebt om subtiele signalen op te vangen en te weten wat er speelt. 

Om mooi in balans te blijven, leg je best ook accenten van indigoblauw in je interieur en outfit. Deze donkere mannelijke kleur geeft aan het zachte, integere perzik wat meer diepgang, een zekere mate van “serieux” en discipline. 

Leest dit als een zelfportret of als interessante informatie maar die op jou niet van toepassing is? 

Onderschat dan niet de kracht van kleur want voor ieder individu zijn er specifieke kleuren die hem of haar energie geven, in evenwicht brengen en staan voor wat jou als persoon motiveert. In een aangepast interieur en garderobe ben jij volledig jezelf. Dit geeft rust. 

Wil jij ook jouw interieur en uitstraling afstemmen op jouw persoonlijkheid en je unieke drijfveren versterken in je onmiddelijke omgeving, dan ben je bij Interieurzaak Tende Van der Hauwaert en Imago-Expert Veerle Raemdonck aan het juiste adres. 

Bij ons krijg je gespecialiseerd advies geleverd door ervaren, gedreven en gepassioneerde professionals. 

Contacteer ons voor meer informatie vandaag nog.


      www.vanderhauwaert.info                      www.vrshoppingexpert.be

      info@vanderhauwaert.info                    veerle@vrshoppingexpert.be

 Bergstraat 71, 9700 Oudenaarde           Haantjenstraat 15, 9920 Lievegem

               Tel. 055/ 31 39 84                                       Tel. 0475/374 518