Tende Van der Hauwaert

Nieuws

Beste klant,

Tijdens de zomermaanden is onze showroom gesloten van 13/7 tem 29/7/24.• Wij werken bij voorkeur op afspraak.
• Je kan ons telefonisch of via mail bereiken.

Aarzel niet ons te contacteren wanneer u vragen heeft.

055/31 39 84 – info@vanderhauwaert.infoTeam Tende Van der Hauwaert

PATIO - Elegantie gemaakt van PET


De handgeweven tapijten voor thuis, binnen en buiten van de JAB PATIO-collectie Een combinatie van moderne luxe en comfort met recycling en duurzaamheid.

  • blog

PATIO - Elegantie gemaakt van PET


De handgeweven tapijten voor binnen en buiten van de JAB PATIO-collectie zijn trendsetters van een nieuwe generatie. Ze combineren moderne luxe en comfort met recycling en duurzaamheid. Qua look en gevoel is het puristische, elegante tapijt een verrijking voor stijlvolle buitenruimtes en interieurs.

Het strak ogende binnen- en buitentapijt van JAB ANSTOETZ Flooring roept een aangename, huiselijke sfeer op, op het terras of op het balkon en trekt ook binnen de aandacht. Met de hand gemaakt op de gewenste grootte, maakt PATIO indruk met de beste eigenschappen van een tapijt van hoge kwaliteit. Het slijtvaste materiaal gemaakt van gerecycled plastic is aangenaam zacht aan de voeten.

Gemaakt van PET-flessen

PATIO is een milieuvriendelijk product gemaakt van het gerecycleerde materiaal van bestaande en buiten gebruik gestelde PET-flessen. Voor PATIO wordt deze waardevolle grondstof verwerkt tot polyester garen en zo op een nieuwe manier hergebruikt.

Duurzaam, op maat gemaakt, met de hand: elke PATIO is uniek

Elk PATIO-tapijt is met de hand op maat gemaakt in de kleuren van jouw keuze. Het unieke PATIO is beschikbaar in 9 trendkleuren: Crème, Sand, Mud, Steel, Aqua, Khaki, Greenery, Flamingo en Melon. In de tweekleurige variant PATIO DUO zijn 5 aantrekkelijke kleurencombinaties beschikbaar: Steel-Mud, Melon-Khaki, Sand-Flamingo, Aqua-Khaki en Greenery-Khaki. Maar daar stopt het niet: alle trendkleuren kunnen ook vrij met elkaar worden gecombineerd om PATIO DUO te vormen. Volgens jouw wensen en je persoonlijke stijl. Echt wel op maat dus.

Zoals met alle andere tapijtcollecties, hecht JAB ANSTOETZ Flooring groot belang aan eerlijkheid en duurzaamheid bij handmatige productie. Dit betekent onder andere eerlijke lonengoede arbeids- en levensomstandigheden, het verbod op kinderarbeid en milieuvriendelijke productie, zoals gedocumenteerd door het label 'Step' van de Zwitserse vereniging voor eerlijke handel met handgemaakte tapijten.

In onze showroom te ontdekken

Buiten leven wordt deze zomer nog gezelliger.

Je kan deze unieke collectie in onze showroom komen bekijken en voelen. Ben je gecharmeerd door deze collectie en wil je ze op je terras of balkon? Wacht dan niet te lang want precies omdat ze én op maat én met de hand worden gemaakt, vraagt het een paar weken voor ze onder jouw tuinstoelen liggen.