Tende Van der Hauwaert

Nieuws

Inspiratie uit Milaan


Enkele weken terug was het Design Week in Milaan. Grote interieurmerken en ontwerpers presenteren er hun nieuwe collecties. Ook de stylistes van Artex waren aanwezig en delen graag met ons wat hen is opgevallen.

  • blog

Inspiratie uit Milaan


Enkele weken terug was het Design Week in Milaan. Tijdens deze week presenteren grote interieurmerken en ontwerpers hun nieuwe werk en collecties. Op de Salone del mobile beurs maar ook verspreid door de stad.

Ook de stylistes van Artex waren aanwezig en delen graag met ons wat hen is opgevallen.

Vormen - Rond

Ronde vormen waren dit jaar alom tegenwoordig. In elke uiting werd deze vorm toegepast zoals in verlichtingaccessoires en textiel. Zelfs een ronde keuken behoort tot de mogelijkheden.

Vormen – Geometrisch

Veel grote bedrijven zoals COS en Tarkett hebben, in samenwerking met ontwerp studio’s, vernieuwende presentaties laten zien. Hierin werden veel geometrische vormen verwerkt.

Presentatie - Outdoor indoor

Een trend die we al een paar jaar zeer aanwezig is maar elke keer opnieuw blijft verrassen. Haal groen en natuur naar binnen. Zoals deze mooie tuin geplaatst in een industrieel interieur.

Colour - Cobalt Blue

Het is bijna niet te missen. De kleur cobalt blauw. Toegepast in strakke Scandinavische Interieurs maar ook in combinatie met neon kleuren!

Colour - Ultra colour

Felle contrasterende kleuren en dessins vielen erg op dit jaar. De fun spatte ervan af! Sommige stand waren helemaal in felle kleuren gepresenteerd. Het gaat goed met de economie en dat zie je ook terug in het interieur.

Colour - Terra Roze

Een kleur die je dit jaar veel gaat zien is de trendkleur terra roze. Roze gecombineerd met een roestige bruine kleur. Een heel mooi vernieuwend kleurenpalet.

 Met dank aan de stylistes van Artex